Известие

Collapse
No announcement yet.

селеспиид проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Stefan Caromov
    течност има да те удави,но пък датчика ми свети на таблото.а тая простотия стана изведнъж н ее имало поблеми преди и то стана на приморско и от там с пътна помооооооощ -500 лева.а колкото до цената -платих я 13500 за 00 година. екстри има бол .според теб как е като цена много ли е ? и по километраж е на 60к тъмен металик сив ,втора такава не съм виждал
    Да не би да е от автокъщата на околовръстното(Суходол).С жълта кожа.?????????????Големите дупки на джантите .............
    Alfa156 Against All

Comment

точно за нея става въпрос .Защо питаш ?

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

точно за нея става въпрос .Защо питаш ?
        щот и аз я гледах да я купувам,но се уплаших от факта че е автоматик.Още повече,че около тези километри дават дефекти-затова я продават.Иначе колата е КУКЛА.Дано да не ти създава сериозни главоболия.
        Alfa156 Against All

Comment

направиха ми селеспиида в алекс ауто.Оказа се ,че се е счупила главата на селеспиида.смениха ми и маслото на селеспиида.Всичко общо с работата ми излезе 194 лева.Засега съм доволен(като се има предвид,че от днес я разхождам пак милата,но когато съм на задна ми пищи леко едно като че съм си забравил фаровете на отворена врата. Иначе Славчо,колата е наистина кукла,а с тия джанти е направо убииствена :)

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

сферата ли са ти сменили , щот за друга глава на се сещам. На задна си бипка, нормално е - сигнализация. Честито , дано да не се повтаря проблема

Comment

направиха ми селеспиида в алекс ауто.Оказа се ,че се е счупила главата на селеспиида.смениха ми и маслото на селеспиида.Всичко общо с работата ми излезе 194 лева.Засега съм доволен(като се има предвид,че от днес я разхождам пак милата,но когато съм на задна ми пищи леко едно като че съм си забравил фаровете на отворена врата. Иначе Славчо,колата е наистина кукла,а с тия джанти е направо убииствена :)
              Браво.Както каза и по рано няма такава 2-ра.Тя просто стои 1 класа над другите.Безпроблемно шофиране и да знаеш-ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО.
              Alfa156 Against All

Comment

хех много ти благодаря Славчо.Но пък 164 ката ми вози много по меко .Сега ще си ги туткам и двете .И двете много си ме кефят.

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Браво колега че си оправил колата и дано да нямаш такива главоболия вече .....и сега така и така ше се заключи темата най-вероятно дай малко снимки да я видим тази красавица.....
                  98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

честно казано не знам как да кача снимки тук.Ако някой ми каже как ,веднага ще кача 4-5 снимчици

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

честно казано не знам как да кача снимки тук.Ако някой ми каже как ,веднага ще кача 4-5 снимчици
                      1-во трябв да качиш снимките някъде в интернет и след тва да копираш адреса на снимката и да го поставиш(адреса) в полето дет се пише съобщение.Ако си регистриран някъде в някоя страница качи ги там или ми ги изпрати на е-майла и аз ще ги пусна: sl_markov@abv.bg
                      Alfa156 Against All

Comment

колега,пращам ти на пощата 3 снимки,да ги качиш ,че на мен не ми се отдава много

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                        X